Custombuild: Inferno Pinion met remsplitter

2 december 2015

Naast dat we hele mooie reguliere Gilbertson racefietsen en mountainbikes maken en bouwen, krijgen we steeds vaker het verzoek om een custom build fiets te maken. Zo ook voor deze Rohloff Pinion met Belt. De klant wilde graag allebei zijn remmen met één hand kunnen bedienen en ook de schakelmodule moest aan dezelfde kant komen. Voor Gilbertson een mooie uitdaging waar we dan ook enthousiast op in zijn gegaan.

Tussen de remkabels werd een splitter geplaatst zodat wanneer je met links remt je zowel de voor – als achterrem kunt bedienen. Tevens werd de gripshift van de Pinion versnelling omgebouwd van rechts naar links. Naast de Pinion versnellingsbak, Gates beltdrive en Fox voorvork is deze fiets verder afgemaakt met een set Ryde wielen. De blauwe Hope onderdelen zorgen voor de finishing touch.

Zo als je kunt zien zijn er dus veel custom build mogelijkheden. Niet alleen betreffende opbouw maar ook betreffende het frame kunnen we maatwerk leveren. Graag nodigen we je uit in onze winkel om de custom build mogelijkheden voor Gilbertson te bespreken.

Gilbertson
Van Heemstraweg Oost 4
5301 KE Zaltbommel
Tel: 0418 642238
info@cc5311.nl
www.gilbertson.nl