gilbertson-coers_03A0797-kopieren

DESIGNED WITH LOVE BUILT TO LAST

100% DESIGN FROM THE NETHERLANDS
Gilbertson-logo-wit-1

warranty

FRAMES: (Frame, vorkconstructie, zwenkarm):
frames van Gilbertson vallen onder garantie van CycleCenter 53-11 BV,
Van Heemstraweg Oost 4,5301 KE Zaltbommel, (CC53-11)
op materiaalfouten en/of gebrekkig vakmanschap voor een periode van twee (5) jaar na aankoop. Deze garantie geldt alleen voor de oorspronkelijke eigenaar.

ONDERDELEN:
Alle andere onderdelen, waaronder, framebevestigingen en -afwerkingen (verf en stickers) hebben garantie op materiaalfouten en/of vakmanschap gedurende een periode van twee jaar vanaf de oorspronkelijke datum van aankoop in de winkel. Onderdelen op fietsen die gebruikt worden als huurfietsen vallen niet onder deze tweejarige garantie.

Alle andere onderdelen, verende voorvorken (anders dan gemaakt door GILBERTSON) vallen niet onder deze beperkte garantie, maar vallen afzonderlijk onder de vermelde garantie van hun fabrikant.

VOORWAARDEN VAN DE BEPERKTE GARANTIE:
Met deze beperkte garantie wordt niet gesuggereerd of geïmpliceerd dat de fiets niet kapot kan gaan, of eeuwig intact zal blijven. Deze garantie houdt in dat de fiets valt onder de voorwaarden van de beperkte garantie.

Deze beperkte garantie geldt alleen voor de oorspronkelijke eigenaar van een Gilbertson-fiets en is niet overdraagbaar op volgende eigenaren.

Een garantieclaim wordt alleen in behandeling genomen als de fiets naar een officiële verkoper van Gilbertson-fietsen wordt gebracht. De fiets moet in gemonteerde staat zijn met bijgevoegd het originele, gedateerde aankoopbewijs van de fiets. (Zorg ervoor dat u uw aankoopbewijs op een veilige plek bewaart.)

Deze beperkte garantie vervalt als de fiets is blootgesteld aan verkeerd gebruik, verwaarlozing, onjuiste reparatie, onjuist onderhoud, aanpassingen, wijzigingen, een ongeval of ander abnormaal, overmatig of oneigenlijk gebruik.

Schade als gevolg van normale slijtage, inclusief de gevolgen van materiaalmoeheid, is niet gedekt. Schade als gevolg van materiaalmoeheid is een symptoom van een frame dat door normaal gebruik versleten is. Het is een vorm van normale slijtage; het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar om zijn/haar fiets hierop te inspecteren.

Schade als gevolg van corrosie valt niet onder de garantie.

Schade als gevolg van onjuiste montage of onderhoud, of van de installatie van onderdelen en accessoires die niet compatibel zijn met de Gilbertson-fiets, valt niet onder garantie. Het gehele arbeidsloon voor de garantieservice, waaronder het vervangen van onderdelen en/of de installatie van nieuwe componenten, is de verantwoordelijkheid van de eigenaar van de fiets.

Als gevolg van doorontwikkeling en veroudering van het product, kan het zijn dat sommige componenten voor oudere modellen niet meer verkrijgbaar zijn. In deze gevallen valt het opsporen van en betalen voor deze onderdelen onder de verantwoordelijkheid van de eigenaar van de fiets.

Gedurende deze beperkte garantie zal CC53-11 een defect frame of onderdeel ofwel repareren ofwel, naar onze eigen keuze, vervangen door hetzelfde of meest vergelijkbare model of onderdeel dat op dat moment verkrijgbaar is.

Retourrecht
Het retourrecht op artikelen geld enkel wanneer het losse artikelen betreft, en niet een compleet op maat, houding en specificatie samengestelde fiets of wielset. Ook geld retour of aankoopannulering enkel voor volledig nieuwe producten welke nog in de originele verpakking zitten zonder gebruikssporen.