winkeloudHR-kopieren-1

DESIGNED WITH LOVE BUILT TO LAST

100% DESIGN FROM THE NETHERLANDS
Gilbertson-logo-wit-1

over GILBERTSON

Bij Gilbertson geven wij om kwaliteit en prestatie.

Een juweel op wielen, zo kun je de Gilbertson titanium fietsen het beste omschrijven. De fietsen zijn tijdloos, elegant en bijzonder. Puur vakmanschap. Titanium heeft een aantal geweldige eigenschappen, zo is het erg sterk en licht, ook vertoont het geen metaalmoeheid of corrosie. Daarnaast kunnen titanium frames erg mooi en strak afgewerkt worden waardoor ze er verzorgd en stijlvol uitzien.

Toen Gijs en Alan van Tuyl in 2009 Gilbertson oprichten wilden ze dan ook hun passie voor titanium fietsen meegeven aan het grote publiek. Doel was het bouwen van een tot in detail afgewerkte titaniumfiets van topkwaliteit voor iedereen.

JARENLANGE ERVARING

Door hun jarenlange ervaring in de fietsbranche is het ze gelukt om bijzonder fraaie titanium fietsen te ontwerpen met geweldige rijeigenschappen. Zo zijn de Gilbertson fietsen niet alleen zeer comfortabel, het zijn ook nog eens echte racemonsters.

Uiteraard zijn ze voorzien van de nieuwste onderdelen en materialen. Naast de conventionele aandrijfsystemen heeft Gilbertson ook fietsen voorzien van het Rohloff en Pinion systeem. Het mooie aan Gilbertson is dat de fietsen helemaal custom gebouwd kunnen worden en er daardoor voor iedereen wel een geschikte fiets is. Alle Gilbertson fietsen worden in samenspraak met de klant opgebouwd. Je kunt de fiets tot in detail samenstellen; wielen, groepskit, maar ook bidonhouder, stuurlint etc. Dit alles om jouw droomfiets te verwezenlijken.